88888

ELIETTE

Categoria: vivendes
Any: 2017
Lloc: Sant Cugat del Vallès

En la reforma d’aquesta casa unifamiliar de Sant Cugat del Vallès, els clients volien actualitzar l’habitatge obtenint més amplitud, funcionalitat i un estil actual.

Vam col·locar un parquet laminat de tons grisencs i vam pintar les portes i sòcols en blanc, un recurs genial per renovar l’habitatge amb poc pressupost.
Instal·lem sostres de pladur, cosa que ens permet posar lluminàries encastades i cortiners a les zones de finestra.
Eliminem la porta doble que dividia el distribuïdor del saló, obtenint major lluminositat i amplitud.

El canvi més significatiu és el de la cuina. Canviem la posició de la caldera per poder disposar d’un tiratge lineal de mobles, on es troba oculta. En definitiva, la nova cuina té més capacitat d’emmagatzematge, és més funcional i lluminosa, i estèticament més neta.

Demana pressupost

Demana'ns pressupost sense compromís.