88888

IVETTE

Categoria: vivendes
Any: 2017
Lloc: Barcelona

El projecte Ivette és la reforma d’un pis situat al Carrer Aribau, Barcelona. Els clients buscaven renovar el seu habitatge i convertir-la en una llar més funcional.

Es tracta d’un pis no massa gran i amb la dificultat afegida de tenir una forma en planta força irregular. La nova distribució ha estat essencial per aconseguir que l’habitatge complís amb les seves necessitats.

La cuina anterior era tancada i fosca. Dissenyant una paret de vidre amb quarterons negres a manera de separació, la cuina ha passat a ser una de les estrelles d’aquesta reforma. L’espai queda delimitat però es connecta alhora amb el menjador i la sala d’estar, fent que aquesta zona guanyi visualment en amplitud.

Vam reformar completament els banys, renovant la instal·lació elèctrica, vam pintar parets en un to gris talp suau i vam col·locar un parquet laminat per tot el pis excepte en els banys i la cuina, on els clients van arriscar amb un terra de mosaic hidràulic.

El nou mobiliari d’estil industrial combina a la perfecció amb els quarterons de la cuina, i manté aquesta calidesa que converteix Ivette en una llar.

Demana pressupost

Demana'ns pressupost sense compromís.