88888

NADINE

Categoria: viviendas
Año: 2018
Lugar: Sant Cugat del Vallès

Nadine és la reforma d’una cuina i bany en un habitatge de Sant Cugat del Vallès.

Inicialment ens trobem amb una cuina petita, amb un safareig tancat, amb poc espai i una mica fosca. La nostra proposta va ser la de crear un ambient obert i únic, amb la qual obtindríem més espai per emmagatzematge i l’entrada de molta llum. Per a això, els materials utilitzats van ser claus: una porta d’accés corredissa de vidre que ens ajudaria a donar amplitud visual, mobles lacats en blanc i taulells de silestone blanc Zeus. Les piques de la marca BLANCO i electrodomèstics SIEMENS, ens ofereixen una imatge neta, ajudant a potenciar la llum natural de l’estança. Per últim, a la paret de la zona del safareig li vam donar protagonisme amb unes rajoles molt especials, la línia Momentum Deko de ROCA, inspirada en la fauna i la natura, que ens recorden al paper pintat.

Al bany li vem donar un aspecte càlid i serè amb l’ajuda d’il·luminació led, amb colors neutres en revestiments i mobiliari, que a diferència del clàssic blanc, vam innovar amb un moble en to gris. Gràcies a el Corian, el lavabo i el taulell s’integren formant un sol element També vam aconseguir aportar lleugeresa visual amb la instal·lació del vàter suspès i la seva cisterna oculta, aprofitant així el mateix espai per crear una fornícula i un armari a mida amb el qual vam guanyar espai d’emmagatzematge.

Demana pressupost

Demana'ns pressupost sense compromís.