88888

ODETTE

Categoria: vivendes
Any: 2017
Lloc: Barcelona

En el projecte Odette, vam reformar la cuina i el saló-menjador d’un habitatge de Barcelona.

Vam redistribuïr l’espai per crear una cuina amb un safareig funcional i oberta al menjador, aprofitant així la llum natural i ampliant visualment l’espai.
Conbinem mobles en blanc i visó per donar-li força a una estança tan important com és la cuina. La barra serà útil tant per a esmorzars com dinars.

Creem unes prestatgeries encastades al llarg de la paret que uneix els dos espais. Una forma subtil i bonica de col·locar els objectes dels propietaris.

Vam dissenyar la paret del televisor de manera que la porta del despatx queda totalment integrada.
Vam col·locar un bonic terra de fusta per tota l’estança i unes discretes llums encastades en els sostres.

Sens dubte Odette s’ha convertit en una vivenda elegant, funcional i actual.

Demana pressupost

Demana'ns pressupost sense compromís.