88888

Unió entre cuina i menjador per a facilitar una millor interacció entre la persona que cuina i els seus familiars i convidats.

Rachelle, cuina-menjador a Sant Just Desvern. Glow Rehabilita.

El client ens va sol·licitar per reformar la cuina i el bany de la suite.

Volia obrir la cuina al menjador per una raó molt important: NO AÏLLAR A QUI ESTIGUI CUINANT DE LA RESTA DE LA SALA, ÉS A DIR PODER INTERACTUAR ENTRE LA SALA I LA CUINA. Durant el projecte vam estudiar la possibilitat d’una barra deixant la taula gran per reunions familiars, quina finalment es va dissenyar.

En aquesta unió de cuina-menjador es va tenir molt en compte la unió dels sostres, que vàrem unificar les alçades i repartir la il·luminació amb llum càlida de 3000 K en diferents línies, una il·luminació perimetral damunt la taula i llum focal a la resta de l’espai, substituint el fals sostre existent a la cuina i el sostre original al menjador.

La zona d’aigua, es va encarar cap al menjador, separant-la amb un vidre transparent integrat en el Sapienstone i evitant així esquitxades.

El mobiliari de la cuina es dissenya en un acabat lacat mate de color gris (exterior) i l’encimera en el porcellànic de Sapienstone amb els frontals ingletats de 4 cm. Els electrodomèstics, expressament estudiats i escollits pel mateix client, inclouen una campana integrada dins el mobiliari. Juntament amb la integració del rentavaixella a la zona d’aigua.

Com a canvi important, es va fer un nou tancament d’alumini a l’exterior de la cuina per poder unificar la zona de rentat/planxa i la caldera. Separada doncs de la cuina en si.
La unió entre el paviment existent del menjador (paquet natural) i el nou paviment porcellànic de la cuina, es fa sense cap pletina d’unió, de manera que ambdós paviments queden al mateix nivell.

Aconseguim doncs un espai molt més ampli i lluminós!

En el bany destaquem com a canvi fonamental, l’extracció de la banyera i del bidet, el que permet guanyar espai visual instal·lant un plat de dutxa més fosca de dimensions 100 cm d’ample, construïda en Corian i anul·lant el bidet, podent donar més espai al wc suspès.

El revestiment de les parets es fa en format gran de 120 x 60 cm de Roca col·locat en vertical. El moble, acabat en laca blanca mate, presideix la llarga encimera també de Corian que integra la pica, sense unions, en format rectangular.

I per últim, la il·luminació, tecnologia led integrat al sostre amb encesa independent a la dutxa, que igual que a la cuina, es va decidir gaudir d’una llum càlida de 3000 K.

Qui som

A Glow Rehabilita realitzem Projectes d'Interiorisme i Arquitectura.
Proposem un servei integral i claus en mà, en projectes d'interiors de qualsevol tipus d'habitatge.

Dónde estamos

Sant Cugat del Vallès

Pl Ausiàs March nº1, 2º 4ª

Mataró

Montserrat, 60, 1A

Contacte

   695.469.168

   info@glowrehabilita.com

Demana pressupost

Demana'ns pressupost sense compromís.