88888

L’objectiu era aconseguir un espai obert i diàfan, alhora que el rebedor, actualment molt fosc, tingués la major claredat natural possible

Ens van encomanar la reforma d’un pis a Sant Cugat del Vallès, quin tenia una cuina d’aproximadament 12m2 amb dos accessos: un des del rebedor i l’altre des del menjador.

El rebedor era molt fosc i no disposava de llum natural. Aquest es separava del menjador mitjançant una porta que sempre mantenien oberta.

El pis tenia instal·lat un parquet natural de merbau que enfosquia molt l’espai.

Un cop analitzat l’estat anterior del pis, els vam proposar el següent amb l’objectiu d’aconseguir un espai obert i diàfan, a la vegada que el rebedor tingués claror natural.

  • Obrir la cuina al menjador
  • Anul·lar la porta entre rebedor i menjador
  • Canviar el parquet, instal·lant un de nou, model QUICK STEP de gran format i tonalitat clara – Quick Step Impressive Roble Clásico Beige

Ens vam trobar amb un element constructiu, una columna, just entremig del rebedor i la cuina. Per tal d’amagar-la, hem generat un armari al rebedor de quin el panells laterals s’uneixin al disseny de la cuina, a la zona de columna i aprofitant per fer un rebost. D’aquesta manera tot queda integrat.

Hem aconseguit també molta claror i tenir en un sol espai els dos ambients.

Els clients no volien taula de menjador, pel que hem allargar la zona de treball, convertint-la en una taula alta. Tot amb el mateix material porcellànic , Sapienstone, de manera que dona sensació de continuïtat.

Qui som

A Glow Rehabilita realitzem Projectes d'Interiorisme i Arquitectura.
Proposem un servei integral i claus en mà, en projectes d'interiors de qualsevol tipus d'habitatge.

On som

Sant Cugat del Vallès

Pl Ausiàs March nº1, 2º 8ª

Mataró

Montserrat, 60, 1A

Contacte

   695.469.168

   info@glowrehabilita.com

Demana pressupost

Demana'ns pressupost sense compromís.