88888

All rooms in the house were renovated in a modern, elegant yet cosy style. White walls, wooden floors, sunken lighting, furniture with clean lines, etc.

Reforma integral vivienda Sant Cugat del Vallès. Glow Rehabilita.

The clients wanted open plan without sacrificing the convenience of a separate kitchen. The solution was a kitchen separated by a glass wall with white panels, which could be opened or closed, but always visually connected with the rest of the space.

All rooms in the house were renovated in a modern, elegant yet cosy style. White walls, wooden floors, sunken lighting, furniture with clean lines, etc.

We used hydraulic mosaic tiles in the kitchen and main bathroom, adding subtle touches of colour.

One side of the bathroom was not tiled to focus attention on a beautiful washbasin with floral motifs and a vintage, wooden mirror.

We are certain that Jolie will be a home full of experiences.

Ask for a quote

Ask for a quote