88888

IVETTE

Category: viviendas
Year: 2017
Place: Barcelona

The Ivette project is a renovated flat in Calle Aribau, Barcelona. Our clients wanted to update their home and make it more functional.

It wasn’t a very large flat, and the layout was quite irregular. The new arrangement was essential to create a home to meet their needs.

The previous kitchen was pokey and dark. We designed a glass wall with black separating panels, making the kitchen one of the high points of this renovation. The area is separate yet connected to the dining room and living room, giving a spacious appearance.

We completely renovated the bathrooms and the wiring. We painted the walls a soft mole grey and laid parquet flooring throughout, except for the kitchens and bathrooms, where the clients opted for a bold hydraulic mosaic floor.

The new industrial-style furniture looks fabulous with the kitchen panels, and makes Ivette into a welcoming home.

Ask for a quote

Ask for a quote